Aubagne, primera ciutat convidada de la Fira Internacional de Ceràmica

Sis artistes francesos participaran en la fira que se celebrarà de l'1 al 3 de juliol per promoure activitats conjuntes entre els dos municipis agermanats des de 2015

  • Argentona Comunicació // Foto: cedida
  • Dimecres, 22 Juny 2016 12:06

Argentona 2014/2015, Aubagne-fira ceramica

El cap de setmana de  l'1, 2 i 3 de juliol se celebrarà una nova edició d'Argillà Argentona, la Fira Internacional de Ceràmica, que comptarà amb un total de 70 artesans i institucions
Una de les novetats que arriba aquest 2016, i amb la intenció de consolidar la fira d'Argentona com a referent internacional de les fires de ceràmica, és la figura de la ciutat convidada.

Des del 2015, Argentona està agermanada amb la vila francesa d'Aubagne, un municipi francès amb llarga tradició ceramista situat al departament de les Boques del Roine i a la regió de Provença - Alps - Costa Blava. La participació d'Aubagne com a ciutat convidada es farà present a la plaça de l'Església, on es dedicarà aquest espai perquè tres ceramistes del municipi francès mostrin les seves produccions.

Els protagonistes
Els artesans provinents de la ciutat d'Aubagne que exposaran les seves obres seran l'Atelier 16/27, de Patrice Jarque; Les Deux Provençales, de Flocence Amy; i Claude Massucco.