Argentona farà la recollida de la brossa porta a porta a tot el municipi el 2017

Entre l'octubre i el gener s'incorporaran al sistema les urbanitzacions del Cros, de Les Ginesteres, Can Ribosa, Can Cabot i Can Raimí

  • Redacció - Argentona Comunicació
  • Dimarts, 26 abril 2016 09:21

Argentona 2014/2015, el cross-recollida porta a porta

L'Ajuntament d'Argentona completarà durant el darrer trimestre de 2016 i principis de 2017 l'ampliació de la recollida de la brossa porta a porta. A l'octubre s'iniciarà al barri del Cros i el gener de l'any vinent el model s'implantarà a les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Ribosa, Can Cabot i Can Raimí, estenent un sistema que des de fa anys ja es va posar en marxa i amb èxit al centre urbà i a la urbanització de Madà.

L'ajuntament ha realitzat diverses reunions amb les urbanitzacions que encara no compten amb el sistema de recollida porta a porta, per tal de presentar la iniciativa a tots els veïns i veïnes. Una de les principals novetats serà que el servei de recollida es farà en horari de matí, a diferència de la resta del municipi que funciona a la nit. Aquesta mesura, juntament amb la posada en marxa d'un calendari de recollida més compacte, permetrà a l'Ajuntament mantenir l'equilibri en les despeses que genera el servei de recollida i assegurar la mateixa taxa d'escombraries a tots els veïns i veïnes d'Argentona a partir del 2017.