Prop de 100 propostes en el primer mes del procés dels pressupostos participatius

Els veïns d'Argentona decidiran el destí de 500.000 euros dels comptes pel 2017 en una consulta ciutadana el pròxim mes de setembre

  • Redacció - Argentona Comunicació
  • Dimecres, 16 Març 2016 10:02

calendari participatiu

El procés participatiu sobre el pressupost municipal ja ha recollit prop d'un centenar de propostes dels veïns i veïnes i entitats d'Argentona, i que han fet arribar, mitjançant el formulari online o bé dipositant la proposta en les urnes instal·lades a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament i a l'oficina municipal del Cros. Fins a finals d'abril tots aquells que ho vulguin podran fer arribar la seva iniciativa a aquest projecte de participació ciutadana en què es decidirà el destí de 500.000 euros del pròxim pressupost municipal per al 2017.

A partir del maig s'organitzaran les taules de debat per tal de prioritzar i seleccionar aquelles propostes que es considerin més interessants i positives per al municipi i finalment es farà una tria per tal d'escollir les millors en una consulta popular, el mes de setembre.

Per promocionar la participació ciutadana, l'Ajuntament ha llançat una campanya amb un vídeo a Internet en què es pregunta: 'Què faries amb 500.000 euros?