La dispersió en els viatges des de Granollers dificulta l'organització del servei de 'bus-taxi'

Una vuitantena de veïns han participat en l'enquesta sobre l'ús de la línia de bus que uneix Argentona amb la capital del Vallès Oriental

  • Argentona Comunicació
  • Dimarts, 19 Gener 2016 12:30

Argentona 2014/2015, Bus

A mitjans d'octubre l'Ajuntament d'Argentona informava de la decisió d'instaurar un servei de "bus-taxi" per tal de donar resposta a les afectacions que havia causat als usuaris la retallada del servei en la línia que uneix el municipi amb Granollers. Però, la solució no serà fàcil, ja que després de fer reunions informatives i de recollir una vuitantena d'enquestes entre els usuaris, el consistori s'ha trobat amb una gran demanda per anar fins a Granollers entre les 8 i les 9 del matí però, per contrapartida, una gran dispersió d'horaris en les tornades.

Per tal de trobar una solució a aquest problema, la regidora d'urbanisme, Aina Gómez, va reunir-se amb un tècnic de l'Associació de Municipis de Transport Urbà (AMTU).
El municipi està ara pendent d'estudiar una millora en la viabilitat de les línies de bus que afecten Argentona, Dosrius i Mataró. Gómez ha destacat la importància de les més de 360 signatures recollides per recuperar el servei.