Argentona, de Festa Major d'hivern

Els espectacles familiars i la música comparteixen protagonisme amb els Tres Tombs en tres dies de programació que arrenca avui divendres

  • Redacció// Fotos: cedides
  • Divendres, 08 Gener 2016 12:44

Argentona 2014/2015, festa major de sant julià

Argentona prolonga una mica més els dies de festa celebrant la Festa Major d’hivern. En aquesta edició 2016 reforça la seva aposta pels espectacles i les activitats familiars. També la gent jove trobarà una interessant oferta lúdica i musical amb l’estrena del Garrivern, que es feia ahir divendres. El piromusical o el dinar popular de Festa Major seran altres de les cites que val la pena mencionar. La Festa vindrà també acompanyada dels Tres Tombs, una cita ja tradicional i ben consolidada a Argentona que dóna un color i un ambient molt especial a la Festa Major.

La bona resposta i acceptació que va tenir la carpa instal·lada l’any passat a Can Doro ens fa repetir de nou, desplaçant-la uns metres fins a Cal Guardià, amb una estructura més gran, i que permetrà gaudir dels espectacles encara amb major comoditat. Aquesta nit acollirà el concert del grup La Terrasseta de Preixens.

Durant el cap de setmana també hi haurà una Fira d'Artesania i Alimentació a la Plaça Nova, que estarà acompanyada d'una fireta de Nadal i també d'algunes atraccions infantils.

ELS ACTES MÉS DESTACATS
Cercavila de gegants
Dia 9. 12h. Des de la Plaça de Vendre.
Mostra de Bestiari de Foc.
Dia 9 a les 17:30 a la Plaça de Vendre
Concert de Festa Major
Dia 9 a les 18h a La Sala amb l’Orquestra Selvatana.
Concert: La Terrasseta de Prixents
Dia 9 a les 22:30 a Cal Guardià.
Ball de Festa Major
Dia 9  a les 22:30h a La Sala amb l'Oquestra Selvatana
Cercavila de Gegants
Dia 10 a les 11h, pel Centre.
Tradicionals Tres Tombs
Dia 10 a les 12;30h pels carrers de la Vila
Piromusical
Dia 10 a les 19:30h a l'Ajuntament amb la Pirotècnia Tomás