Arrenquen les converses per incloure Esquerra al govern municipal d‘Argentona

L'equip de govern (CUP, PSC i ICV) ho ha fet públic amb un comunicat en el que asseguren que les relacions establertes són bones

  • Argentona Comunicació // Foto: cedida
  • Divendres, 04 Desembre 2015 00:00

Argentona 2014/2015, pere mora erc-argentona

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Argentona, format per CUP, PSC i ICV, podria ampliar-se en les pròximes setmanes amb l’entrada d’Esquerra a l’executiu. En els pròxims dies es duran a terme les converses per avançar en la incorporació dels republicans.

L’obertura de les converses l’ha fet pública el mateix govern en un comunicat en què valora de forma “molt positiva” la feina feta aquests primers mesos de legislatura i “el treball conjunt amb els grups polítics que no són al Govern”.

Davant d’aquest clima d’entesa i amb la voluntat de “seguir garantint l’estabilitat política”, els tres grups que formen el govern han decidit renovar converses amb ERC per incloure’ls al govern al·legant que fins avui els republicans són la formació que  els ha mostrat “més confiança”, en dos moments clau: el vot favorable a la investidura i el vot favorable al Pressupost 2016.

S'informarà dels contactes

En el comunicat, l’equip de govern es compromet a informar de les trobades i acords que s’estableixin. Finalment, dirigint-se a la resta de l’oposició, expressen la seva voluntat de mantenir  les “bones relacions establertes” que també han facilitat l’aprovació del pressupost municipal.

Majoria a l'abast

Actualment, el govern es troba en minoria, integrat per 4 regidors de la CUP, 2 del PSC i 1 d'ICV. Amb l'entrada d'ERC, l'executiu guanyaria 3 regidors i podria governar en majoria. | Argentona Comunicació