Neix una plataforma ciutadana d’atenció i protecció d’animals domèstics

VOLCAAD organitza una festa a la Plaça Nova aquest cap de setmana

  • Redacció
  • Dijous, 12 Novembre 2015 16:43

Ciutat 2014/2015, plataforma animals domestics

Neix una nova plataforma ciutadana d’atenció a animals domèstics. L’Associació de Voluntaris de Companyia del Maresme (VOLCAAD) es va crear recentment i té per objectiu protegir i atendre els animals de companyia. L’associació ha organitzat una festa pel pròxim diumenge dia 15 de novembre a la Plaça Nova d’Argentona.
Diumenge al matí, la Plaça Nova d’Argentona es convertirà en una festa dedicada al món animal. Entre les deu del matí i les dues del migdia, voluntaris, educadors, canins i artistes compartiran una jornada amb gossos abandonats que esperen ser adoptats i, a més a més, hi haurà activitats com desfilades de gossos, exhibicions d’educació canina o dog dàncing, entre altres.
La festa, que pretén conscienciar i educar sobre la tinença responsable d’animals, tindrà com a convidats entitats i col·laboradors experts en animals de companyia que amenitzaran la jornada i, a més a més, ajudaran a conèixer millor el món dels animals de companyia i el seu tracte.

Voluntaris pels animals
Un grup de voluntaris sense afany de lucre va fer néixer VOLCAAD per promoure l’adopció dels animals que es troben al CAAD Maresme. Així mateix, desenvolupen mesures per ajudar a millorar la vida psíquica i física dels animals que es troben en aquest espai.
La presidenta de VOLCAAD, Mireia Roca, assegura que “sumant les capacitats i aptituds individuals, podem ser un gran col·lectiu a favor dels animals del CAAD”. Així doncs, aquests voluntaris s’ocuparan dels animals perduts o abandonats de 12 municipis del Maresme que acull el CAAD.