Dimiteix el president del Centre Parroquial

Desavinences amb el mossèn i la secció de teatre forcen la renúncia de Josep Castanyer

  • Argentona Comunicació
  • Dijous, 22 Octubre 2015 11:27

Maresme, Argentona, Centre Parroquial

El president del Centre Parroquial d'Argentona, Josep Castanyer, va formalitzar dilluns la seva dimissió i la de la seva junta. Segons el mateix Castanyer, la decisió la van motivar les desavinences amb el rector, mossèn Àlex Marzo, per haver iniciat unes obres per fer un aparcament sense comptar amb el vist-i-plau de la junta de l'entitat. De fet, va ser el mateix president Castanyer qui va trucar a l’Ajuntament per assabentar-se de si les obres comptaven amb el permís pertinent i, també, va contactar amb uns advocats per escatir qui era el responsable d’aquell tipus d’actuacions segons els estatuts del Centre Parroquial.

L'altre detonant de la seva renúncia va ser, segons el propi Castanyer, l'amenaça que va rebre per part del director del grup de teatre, Quim Capdevila, de deixar Argentona sense pastorets si ell continuava en el càrrec.

En declaracions a Ràdio Argentona, Quim Capdevila ha reconegut els fets tot afegint que, durant els set mesos en què Josep Castanyer ha estat president del Centre no s’han entès i que la situació havia arribat al límit en les darreres setmanes. Segons Capdevila, la seva decisió es va veure recolzada per les 150 persones que participen de la secció de teatre. Tot plegat va desembocar el passat 7 d’octubre en la presentació de la renúncia de Castanyer, una renúncia que no s’ha fet efectiva fins a aquesta setmana. Capdevila considera que la manca de diàleg del president amb els socis de l’entitat ha estat la principal font de desavinences.

En aquests moments, per tant, el Centre Parroquial no té junta directiva i estarà gestionat per una Junta Gestora.