La Generalitat es compromet a reforçar el servei de bus amb La Roca i Granollers

L’Ajuntament d’Argentona haurà de fer una proposta de freqüències

  • Argentona Comunicació
  • Dimecres, 21 Octubre 2015 09:34

Bus La Roca

La Secretaria d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya s’ha compromès a reforçar el servei de transport públic entre Argentona, La Roca del Vallès i Granollers. Dilluns el secretari d’aquest organisme, Ricard Fontes va reunir amb l’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo; la regidora de Mobilitat, Aina Gómez, a més de representants de l’Ajuntament de La Roca, per tal de cercar una solució a la dràstica reducció de les freqüències de bus que la companyia prestadora del servei va implantar a mitjans del mes passat, deixant la connexió en tan sols tres viatges d’anada i tres de tornada entre aquests municipis. Després de la trobada infructuosa amb els responsables del Servei Territorial de Transport de Barcelona de fa dues setmanes, els governs dels Ajuntaments d’Argentona i La Roca van sol·licitar una reunió amb l’organisme competent de la Generalitat per tal de reclamar una solució a la situació.

La Generalitat ha acceptat augmentar a quatre els viatges d’anada i tornada del bus. A més, ha sol·licitat a l’Ajuntament d’Argentona que faci una proposta de freqüències per tal d’oferir nous horaris que s’adaptin millor a les necessitats laborals, d’estudis i de mobilitat dels usuaris.

Conveni amb els taxis

Així mateix, també s’arribarà a un acord amb el servei de taxis per tal de respondre, mitjançant un conveni, aquelles necessitats dels viatgers que no es puguin cobrir amb aquestes noves freqüències del servei de bus i que tindrà el mateix cost que el bus per a l’usuari. Els nous serveis tant de bus com de taxi començarien el 8 de gener.