La recollida de la brossa porta a porta s’ampliarà a tot Argentona

Fins ara hi havia un miler d’habitatges que en quedaven exclosos

  • Argentona Comunicació
  • Dimarts, 14 Juliol 2015 09:52

Brossa

L’Ajuntament d’Argentona impulsarà en la primera part del present mandat l’ampliació del sistema de recollida de la brossa porta a porta al barri del Cros i a les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Raimí, Can Cabot i Can Ribosa. Aquest model actualment es porta a terme al nucli urbà i al veïnat de Madà – que representen aproximadament un 75% de la població-, i que ha situat Argentona com un dels municipis del Maresme amb millors resultats en la recollida selectiva dels residus.

La recollida selectiva a Argentona supera el 60%, molt per sobre de la mitjana catalana i de la comarca, que se situa al voltant del 37 i 40% respectivament.

Aquesta ampliació del model a la resta del municipi, que afecta al voltant d’un miler d’habitatges, permetrà a Argentona augmentar el volum de residus recollits selectivament. D’aquesta manera s’aconseguirà rebaixar els costos d’incineració de la fracció rebuig i en paral·lel millorar també els ingressos en el retorn obtingut pels residus separats correctament.