La piscina municipal reobre les seves portes quatre anys després

La instal.lació romandrà oberta fins al 13 de setembre tots els dies

  • Redacció
  • Dijous, 25 Juny 2015 12:29

Argentona 2014/2014, Piscina argentona

Des del passat dilluns 15 de juny la piscina municipal d’Argentona ha tornat a obrir les portes quatre anys després que es tanqués aquest equipament municipal. La piscina obrirà tots els dies, de dilluns a diumenge, de 10 del matí a 8 de la tarda fins al 13 de setembre.

L’obertura es va fer després d’enllestir les obres de rehabilitació que van iniciar-se al juliol de 2014, després d’un llarg periple que va arrencar amb el projecte de construcció d’un complex aquàtic, que havia d’iniciar-se l’any 2011 però que per certes controvèrsies amb l’empresa constructora, i les condicions per la subvenció de la Generalitat de Catalunya, van fer finalment desestimar la proposta.

La nova piscina municipal compta amb un vas gran polivalent de 24,5x16 metres i una piscina infantil de 10x6 metres. S’han renovat també els diversos espais de la instal·lació, que disposa de zona de descans i solàrium, amb gespa artificial i arbrat, i una terrassa amb servei de bar. A més, s’han habilitat també dos nous vestidors col·lectius i una sala d’infermeria.