Argentona es mou amb aparadors al carrer per Sant Pere

Cap de setmana de Festa d’Estiu i Food Trucks al centre de la vila

  • Redacció - A.C.
  • Divendres, 19 Juny 2015 00:00

Argentona 2014/2014, Argentona-Caravana

La vila vol ser, aquest cap de setmana, el centre de l’acció amb una variada oferta d’activitats per atraure visitants d’arreu ensenyant tots els productes que ofereixen els comerços argentonins. Aquesta ha estat la idea que ha mogut l’associació Argentona es Mou, organitzadors de la iniciativa.

El gran atractiu del cap de setmana comença dissabte 27 amb els Aparadors al carrer, una exposició artística de les diferents botigues i comerços al Carrer Gran. Juntament amb els aparadors, que de forma artística volen mostrar tot el que tenen per oferir, el Carrer Gran serà escenari d’un original taller de serps de paper ideal pels més petits.

Com a novetats d’aquesta edició, hi ha una fira vintage, així com una variada oferta de caravanes de menjar, els cada vegada més coneguts Food Trucks, que al voltant de la plaça de Vendre oferiran tot tipus de productes gastronòmics.

Però aquí no acaba la cosa. Coincidint amb la revetlla de Sant Pere, el dia 28 a partir de les 19h no faltaran el cava i la coca en el sopar i ball de revetlla.