Tots x Argentona repeteix triomf, seguit de la CUP que puja a segona força

Esquerra, amb l'actual alcalde de CiU de cap de llista, entra com a tercera força

  • Diumenge, 24 Maig 2015 22:15

Pep Masó

Pep Masó aconsegueix guanyar per tercera vegada consecutiva unes eleccions a Argentona encapçalant la candidatura de Tots x Argentona que passarà de 5 a 6 regidors. Amb 1.517 vots sembla que podria recuperar l'alcaldia que va perdre fa quatre anys en favor de Ferran Armengol.

Un dels fets més destacats de les eleccions d'aquest 24-M és l'ascens de la CUP que dobla vots i amb més de 1.000 suports a una llista molt jove, aconsegueix pujar d'un a quatre regidors sent la segona força a la Vila.

Cup Argentona

Recordem que a Argentona no s'hi presentava Convergència i Unió (actual partit de govern), però l'actual alcalde encapçalava la llista d'ERC que serà la tercera força al consistori. Els republicans no tenien representació fa quatre anys i aconsegueixen tres regidors.

Armengol

Per darrere d'aquestes tres forces principals s'han quedat el PSC amb 2 regidors, PP amb 1 i ICV amb 1. Agrupació per Argentona perd el regidor que tenia, mentre que les noves llistes de Som del Poble  i Plataforma x Catalunya no aconsegueixen representació.