Manel Pérez fa pública la seva versió dels fets

En una carta dirigida a Esquerra “profundament decebut”

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 15 Maig 2015 00:00

Maresme 2014/2014, Manel Perez

Qui havia de ser el cap de llista d’Esquerra Republicana a Argentona en aquestes eleccions, Manel Pérez, ha fet públic, finalment, la seva versió dels fets, després de quedar fora de la llista que ara encapçala l’alcalde convergent, Ferran Armengol.

En una carta adreçada a Esquerra i publicada, també, a través de les xarxes socials, Manel Pérez parla de “profunda decepció, falta d’ètica i companyonia” per referir-se a l’actitud que han tingut alguns membres de la secció local d’ERC, i de retruc la nacional cap a ella. En la carta Pérez es defineix com un “humil pastisser” amb cap altra intenció que la de treballar pel seu poble. A partir d’aquí, detalla, fins a cinc intents d’apartar-lo de la primera posició de la llista que havia obtingut guanyant les primàries.

Pérez no es creu que el seu nom desaparegués de la llista d’Esquerra per un “error administratiu” tal com va explicar el president local, Vadó Móra. Acaba lamentant que la situació hagi perjudicat el partit i reclamant que “la presidència, executiva i secretari d’organització que pleguin definitivament de la secció local i que deixin pas a la bona gent que encara té ganes i il·lusions de treballar pel país”.