Aigües haurà d’indemnitzar l’ex-gerent amb 230.000 euros

Pep Masó (TxA) dóna a conèixer la sentència en una entrevista a Ràdio Argentona

  • Redacció
  • Divendres, 20 Febrer 2015 00:00

Maresme 2014/2015, aigues argentona

Ja hi ha sentència definitiva en el litigi que enfrontava la Companyia d’Aigües i el seu ex-gerent, Pius Sans. El jutjat ha fallat a favor del demandant i condemna la companyia a indemnitzar-lo amb 230.000 euros per acomiadament improcedent. El cas va saltar a la llum ara fa dos anys després que la Companyia d’Aigües d’Argentona tanqués l’exercici amb pèrdues. Aquella situació econòmica inusual va derivar en una investigació interna que va destapar males pràctiques en la gestió de l’empresa, i va acabar amb l’acomiadament del gestor.

A partir d’aquí, el treballador i la companyia es van encreuar denúncies. El primer va denunciar la companyia per acomiadament improcedent, la que acaba de guanyar. Ara resta obert l’altre camí judicial, la querella criminal interposada pel Consell d’Administració de la Companyia d’Aigües contra Sans en la que l’acusa de falsedat documental i prevaricació.

Aquesta querella ha estat admesa a tràmit pel jutjat i les dues parts es troben a l’espera que es marqui una data pel judici oral.