El Ple aprova un pressupost municipal per al 2015 de gairebé 13,2 milions

Els quatre grups del govern i Agrupació d´Argentona voten a favor

  • Redacció
  • Dimecres, 03 Desembre 2014 16:13

Argentona, ple argentona

El plenari de l’Ajuntament d’Argentona va aprovar el passat dilluns, amb els vots dels quatre grups del govern i Agrupació d’Argentona, el pressupost municipal per a l’any 2015, que serà de 13.182.570 euros. La resta de formacions de l’oposició presents a la sessió – Tots x Argentona, PP i la CUP, van votar en contra.

L’alcalde Ferran Armengol va defensar que la proposta era la millor proposta possible tenint en compte la llei de control de la despesa. El pressupost suposa un increment de l’1,3% en relació al del 2014, sense tenir en compte les subvencions i altres aportacions de les administracions. El capítol d’inversions, en què s’inclouen projectes com les obres de la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà o una important injecció per a l’arranjament de carrers, s’eleva fins als 750.000 euros.

L’oposició respon

Des de l’oposició, Tots x Argentona va lamentar que el pressupost no responia a les necessitats del poble i va demanar major accent de l’acció de govern i fixar les prioritats. Des de la CUP, es va tornar a sol·licitar la participació ciutadana en la confecció dels pressupostos i va qualificar d’excessivament optimista la previsió d’ingressos presentada pel govern.

També des del PP es va reclamar major preocupació per les prioritats d’Argentona, un major esforç per millorar la rendibilitat del Museu del Càntir o La Sala i més recursos per a la millora i manteniment dels carrers. Agrupació d’Argentona, per la seva banda, va justificar el seu suport a la proposta del govern per considerar-la ben formulada tècnicament i per tal de garantir l’estabilitat.