Enquesta de percepció ciutadana sobre la mobilitat a Argentona

Es distribueix a tots els domicilis per conèixer la percepció ciutadana

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 20 Novembre 2014 12:54

Maresme 2014/2015, mobilitat a argentona

Durant aquesta setmana es distribueix a tots els domicilis d’Argentona una enquesta per conèixer la percepció ciutadana i les propostes per millorar la mobilitat a l’interior del municipi. El termini per a respondre el qüestionari, que també es pot respondre còmodament online a  argentona.cat/mobilitat, finalitza el pròxim 10 de desembre. S’han habilitat urnes on dipositar el qüestionari a l’Ajuntament, la Biblioteca municipal, el pavelló municipal, el Casal de Joves i l’Oficina del Pla de Barri, a més dels establiments adherits a Argentona es mou.

Un equip d’enquestadors realitzaran també accions al carrer per tal de recollir l’opinió dels ciutadans sobre assumptes com els punts conflictius que hi ha al poble quan es circula amb cotxe, peu o bicicleta, propostes per millorar el servei de bus o quina valoració es fa de l’estat dels carrers, la seguretat viària o l’aparcament.

També s’organitzarà una presentació pública de l’estudi de mobilitat que ha realitzat els darrers mesos la consultoria CINESI.