El Grup de Fonts i Pep Riera premis Natura 2014

L’entitat Natura estrena guardons coincidint amb el seu 25è aniversari

  • Redacció
  • Dijous, 30 Octubre 2014 12:53

Maresme 2014/2015, premis natura 2014

L’entitat Natura va celebrar el passat dissabte el seu 25 aniversari atorgant, per primer cop, els premis Natura-Maresme i Natura-Argentona. El primer reconeixement el va rebre l’històric sindicalista Pep Riera.

Lluitador, divulgador i activista infatigable en la defensa del món agrari, el camp català i l’ofici de pagès, Pep Riera de 72 anys, és pagès, nascut a Mataró fundador i ànima del sindicat Unió de Pagesos. Pel que fa al guardó local, l’entitat Natura va reconèixer la tasca de rehabilitació i restauració duta a terme pel Grup de Fonts d’Argentona, concretament van reconèixer la seva “trajectòria, sensibilitat i dedicació a la defensa, preservació, protecció, difusió i restauració del patrimoni natural a través de les fonts de la vila”.

Durant la celebració dels 25 anys de Natura també es va presentar el nou número de la revista Fonts, que edita el Centre d’Estudis Argentonins, i que en aquesta edició està dedicat íntegrament, precisament a l’entitat Natura i al seu quart de segle de vida.