L’Institut d’Argentona, únic punt de votació per al 9N

Preocupa la capacitat per centralitzar totes les votacions amb nomes dues meses

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 30 Octubre 2014 12:48

Maresme 2014/2015, argentona institutL’Institut d’Argentona és, a hores d’ara, l’únic equipament on es podrà votar el 9 de novembre. El motiu és que aquest centre educatiu és l’únic edifici que la Generalitat té en propietat al municipi.

Per tal d’iniciar l’organització de la consulta, fa dues setmanes el Departament de Serveis Territorials d’Educació va reunir-se amb els directors dels instituts del Maresme per explicar-los com funcionaria el dispositiu, però les indicacions van ser molt minses, ja que, en aquests moments, els responsables del centre encara no saben quin serà l’horari d’obertura. No obstant, la direcció ja ha posat fil a l’agulla i, a hores d’ara, ja compta amb vuit docents, voluntaris, que garantiran la celebració de la jornada.

Una altra qüestió que preocupa de la consulta és la capacitat de l’Institut per centralitzar totes les votacions dels argentonins. I és que només hi haurà dues meses per a tot el municipi quan, en unes eleccions comunes Argentona compta amb un total de divuit meses repartides en sis espais municipals.