Cabaret Elegance, espectacle guanyador del Festival Sense Portes

Les votacions del públic han donat una nota de 8 a tots els espectacles.

  • Redacció
  • Dimarts, 21 Octubre 2014 14:17

Elegance Cabaret

Les votacions del públic que va assistir al 3r Festival Sense Portes han donat una nota de 8 a tots els espectacles proposats pel festival. Davant aquestes xifres, des de l'organització, Xevi Amatller “Notxa” del Col·lectiu Sense Portes, explica que “el balanç que en fem és molt bo perquè tots els espectacles eren de qualitat, uns van agradar més i d´altres menys però segons les votacions del públic han aconseguit un vuit de mitjana”.

Des de l'organització també han constatat que hi havia molt públic a totes les propostes i que fins i tot, en alguns, hi havia més gent que cadires o lloc físic. Des del Col·lectiu Sense Portes volen repetir la iniciativa l´any vinent.

Les dades també han donat el nom de l'espectacle guanyador, segons la votació del públic, que va ser el “Cabaret Elegance” de la Companyia Elegants que es va poder veure a Can Doro.

Argentona es Mou
De forma complementària, l'entitat Argentona es Mou va organitzar la primera fira “Fet a Argentona” que va omplir la plaça Nova d'una vintena d'estands d'artesans, restaurants i productes d'alimentació fets, pensats o produïts al municipi. La presidenta d'Argentona es Mou, Lia Ximenes, ha valorat “que hi ha coses de logística que s'han de millorar i incorporar els suggeriments que ens han fet els paradistes però en general va anar molt bé i ho voldrem repetir”.