Espectacles als carrers d'Argentona amb el Festival Sense Portes

El cap de setmana argentoní acull també la fira 'Fet a Argentona'

  • Redacció
  • Divendres, 03 Octubre 2014 11:39

Sense Portes 2014

El Festival Senseportes torna aquest cap de setmana a Argentona augmentant significativament la seva programació d’espectacles al carrer, que es prolongarà durant dos dies. Tots els espectacles del Festival seran d’accés gratuït, sense portes. La taquilla funcionarà de forma inversa: a l’acabament dels espectacles el públic podrà abonar la quantitat que cregui adient, el què vulgui o pugui aportar. Allà mateix podrà dipositar la seva butlleta de votació que decidirà el premi Pom d’Or del públic al millor espectacle del Festival. Entre els participants a la votació se sortejarà un abonament a la temporada de teatre de La Sala d’Argentona.

En total, el festival comptarà amb 11 espectacles que es desenvoluparan a diferents espais de la vila com la Plaça de Vendre, Can Doro, Plaça de l’Església, la terrassa de l’Església, el pati de Can Catà, l’antiga Velcro i l’escola Bernat de Riudemeia.

Propostes de dansa, titelles, clown, pallassos i teatre arribaran a Argentona de la mà de companyies com Factoria Dimo, Rubik, Cia. Elegants, La industrial Teatrera o Minimimusic, entre d'altres. L’espectacle que tancarà el Festival es presentarà a La Sala el diumenge 5 d’octubre a les 13 hores.

El comerç també al carrer

Aprofitant el Festival Sense Portes, els argentonins i visitants podran conèixer tot el que es fa a la vila en una fira que omplirà la Plaça Nova d’artesans, restauradors i productes d’alimentació. La fira “Fet a Argentona”, organitzada per Argentona es Mou, té com a novetat, i de forma excepcional, que els comerços d’Argentona estaran oberts el diumenge 5 d’octubre. La fira “Fet a Argentona” comptarà amb una vintena de parades a la Plaça Nova durant el cap de setmana del 4 i 5 d´octubre.