Argentona escoltarà la suite sobre el poble per quarta vegada

La Sala d’Argentona acollirà el concert el pròxim 2 d’agost durant la Festa Major

  • Mireia Biel
  • Divendres, 01 Agost 2014 00:00

Argentona, sala Argentona
Deu anys després de la seva estrena, la suite poemàtica musical ‘Argentona’ tornarà a sonar al poble per quarta vegada. Ho farà el pròxim 2 d’agost a la Sala d’Argentona dins el programa de la Festa Major. L’obra va idear-se fa més d’una dècada de la mà dels músics Pere Gonzàlez i Josep Lladó.

La Coral Càntir d’Or d’Argentona i l’Orfeó Parroquial ‘el Delme’ de Sant Vicenç de Montalt acompanyaran les veus solistes de Lídia Martínez, Josep Ruiz i Josep Pieres, al mateix temps que acolliran la rapsoda Carme Faja. Interpretaran una suite poemàtica musical dirigida per Glòria Suari i Quim Capdevila i amb Pere Gonzàlez al piano. Una obra que no fa més que retratar espais singulars del municipi a través de versos i música. Fins a vuit indrets hi queden reflectits: la Font Picant, el tramvia, els edificis de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, el Museu del Càntir, la Font de Dalt, la Paret de les Mentides, el Sant Crist de Foravila i Bernat de Riudemeia.

Quarta edició

Argentona va viure l’estrena d’aquesta suite l’any 2004 a l’Església Parroquial de Sant Julià i fins al cap de tres anys no es va poder tornar a sentir. El 2012 es va interpretar per darrera vegada davant d’un públic massiu que va deixar fora de la Sala d’Argentona desenes de persones.