Conveni entre Argentona i El Sorrall per a l’accés a la piscina d’estiu

Diversos packs i opcions a aquelles persones empadronades a la vila

  • Redacció
  • Dimecres, 09 Juliol 2014 16:18

Sorrall 2cerdanyola_13 copia

La regidoria d’Esports ha arribat a un acord amb la direcció del complex esportiu d’El Sorrall per tal d’oferir en les millors condicions possibles l’accés a la piscina d’estiu d’aquesta instal·lació als veïns i veïnes d’Argentona. Com s’ha anat realitzant als darrers anys, l’Ajuntament ha signat un conveni amb aquest espai per tal d’oferir una atractiva alternativa de bany als argentonins i argentonines, ja que les instal·lacions del municipi romanen tancades. S’espera que les obres de rehabilitació de la piscina s’iniciïn en les pròximes setmanes i que estigui completament a disposició dels usuaris durant la pròxima temporada d’estiu.

El Sorrall oferirà diversos packs i opcions a aquelles persones empadronades a Argentona que vulguin accedir a la instal·lació. La matrícula serà gratuïta.

Les opcions

1) Pack Familiar (minim 3 persones): dóna dret a utilitzar tota la instal·lació sempre i quan l’usuari faci l’abonament durant tot el trimestre. Preu 70,99€ al mes.

Descomptes: 30€ adult , 20€ nens i joves fins a 16 anys i 20€ jubiltats.

2) Pack Individual: dóna dret a utilitzar tota la instal·lació sempre i quan l’usuari faci l’abonament durant tot el trimestre. Els mesos de juliol i agost podrà accedir un acompanyant de manera gratuïta. Preu 53.49€ al mes. Si només es fa ús de la piscina exterior, 91€ els adults i 67€ fins a 16 anys(tot el trimestre).

Descomptes: 30€ adult , 20€ fins a 16 anys i 20€ jubiltats.

3) Pack Jubilats: dóna dret a utilitzar tota l’instal·lació sempre i quan l’usuari faci l’abonament durant tot el trimestre. Preu 37.38€ al mes.