Primera Bocs Bowl de Futbol Americà i Football Flag

Partits durant tota la jornada i espais per conèixer l’esport pels més petits

Maresme 2013, bocs bwols

Argentona serà escenari, el pròxim diumenge dia 25 de Maig, de la primera Bocs Bowl, un dia dedicat íntegrament al Futbol Americà i al Football Flag. Aquesta jornada s’iniciarà ben aviat, a les 9 del matí, amb els entrenaments de la Selecció Catalana en categoria Júnior. Tot seguit, els assistents podran gaudir de partits en totes les categories dels Argentona Bocs: A partir de les dotze del migdia els Cadets -que enguany han quedat últims en la classificació- s’enfrontaran als Wolves de Sarrià de Ter –un dels equips que va disputar la Final Four.

Alhora, la novetat del club, l’equip Open de Football Flag jugarà el seu primer partit contra els Barcelona Pagesos mentre els més menuts tindran el seu espai per conèixer aquesta modalitat.

Després de dinar, l’equip Júnior s’enfrontarà als Mallorca Voltors. Al seu torn, l’equip Sènior -campió de Catalunya- s’enfrontarà a les cinc de la tarda als sots campions Barcelona Uroloki. Un partit digne d’una final i que, com la resta de la jornada, tindrà una entrada gratuïta.