‘Manifestacció’ a favor de la qualitat en l’ensenyament públic

La tarda de dissabte s’omple d’activitats infantils, parlaments i una cassolada

  • Redacció
  • Divendres, 04 abril 2014 13:35

Maresme 2013, Manifestació educació pública

La Comunitat Educativa d’Argentona ha convocat per aquest dissabte 5 d’abril un acte reivindicatiu sota el nom de ‘Manifestacció’ a favor de la qualitat en l’ensenyament públic. L’acte de caràcter familiar se celebrarà a la Plaça Nova de la vila, on a partir de les 5 de la tarda hi haurà actuacions teatrals, música, un berenar popular, tallers infantils i els habituals parlaments. Clourà la jornada reivindicativa una cassolada.

Des de la comunitat volen reivindicar la necessitat de mantenir la qualitat de l’atenció a les aules de l’escola pública, demanant que no s’augmentin les ràtios de nens per aula. Demanen, també, que s’aprofiti la davallada demogràfica per poder obtenir unes millors condicions a les escoles, i no per tancar línies i posar els nens i nenes com sardines en llaunes.

Aquesta no és la primera reivindicació, ja que fa unes setmanes un grup de mestres de l’Escola d’Argentona va enviar una carta als Serveis Territorials després de l’anunci del tancament d’una línia de P3 al centre.