Incredulitat i indignació per la sentència contrària a Aigües d'Argentona

La majoria de l'oposició es mostra escèptica en què el Recurs de Cassació tingui èxit

  • Redacció
  • Divendres, 21 Febrer 2014 10:56

Aigües d'Argentona logo

La decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de fallar a favor de l'ex-gerent de la Cia d'Aigües d'Argentona, Pius Sans, i considerar el seu acomiadament "improcedent" ha sorprès a tots els grups de l'oposició. No obstant, des de Tots per Argentona, Pep Masó ha recordat que el seu grup va aconsellar negociar la finalització del contracte amb Sans tenint en compte que faltava mig any per la seva jubilació. Masó ha lamentat que el Consell d'Administració no hagués detectat abans les males pràctiques del gerent i ha admès que  "tots havíem dipositat la confiança en la seva gestió".

Des del Partit Popular, Juan Manuel Moraleda considera que la sentència "perjudicarà molt el poble" però, tot i així, no comparteix la decisió d'interposar un Recurs de Cassació ja que "només servirà per guanyar temps".

La CUP es mostra molt sorpresa del fet que la justícia consideri que els fets que s'imputen a Pius Sans eren "consentits" pel Consell d'Administració de la companyia. El portaveu d'aquesta formació, Eudald Calvo, també carrega contra els serveis jurídics municipals: "és vergonyós que una persona que ha fet un mal ús dels diners públics acabi guanyant un judici".

Finalment,  el cap de llista d'Agrupació d'Argentona, Fèlix Rosa, ha carregat durament contra la judicatura. Rosa ha assenyalat que internacionalment es critica "totes les institucions espanyoles per corruptes" i ha afegit que la sentència demostra "la manca de preparació de la judicatura  que no té ni remota idea de com funciona el consell d'administració d'una empresa".