La Sala d’Argentona cedeix el seu espai a La Projectora

És la primera vegada que aquest equipament cultural esdevé residència d’una companyia professional de teatre

  • Berta Seijo
  • Dimarts, 08 Octubre 2013 10:46

Que desastre de función

La companyia teatral La Projectora s’instal·la a La Sala d’Argentona el mes d’octubre, per tal de preparar la seva darrera obra, ‘Qué desastre de función’. Si deixem de banda la resta de recaptacions o lloguers a activitats i espectacles puntuals, es tracta de la primera ocasió que l’Ajuntament autoritza un servei d’aquest tipus, el qual permet augmentar l’aprofitament i rendibilitat de l’equipament en qüestió.

A canvi d’aquesta cessió, la companyia oferirà en exclusiva a la vila la preestrena de l’obra, tot i que encara s’ha de concretar la data. En breu, les entrades es posaran a la venda per anticipat al Telentrada de Catalunya Caixa i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Argentona. Els beneficis de la funció aniran destinats íntegrament a l’Ajuntament.

Pel que fa a l’obra, ‘Qué desastre de función’ és una adaptació de l’exitosa comèdia de Michael Frayn, ‘Pel davant i pel darrera’. La versió que es porta a tot l’Estat és de Paco Mir i Alexander Herold, i el repartiment compta amb cares ben conegudes del món del teatre i també de la televisió, com Anna Barrachina, Carme Conesa, Josep Linuesa, Juli Fàbregas o Vanesa Romero.