La Diputació finançarà la redacció del projecte de rehabilitació de la piscina

L'ajuda s'afegeix a la subvenció que ja rebrà Argentona per la construcció

  • Redacció
  • Dilluns, 27 Maig 2013 12:36

La Diputació de Barcelona aportarà el finançament per a la redacció del projecte de rehabilitació de la piscina municipal. La setmana passada, una delegació de l'Ajuntament d'Argentona encapçalada pels regidors d'Urbanisme i Sostenibilitat, Pere Móra, i d'esports, Montse Cervantes, va reunir-se amb els responsables del servei d'esports de la Diputació de Barcelona per abordar i tancar els detalls de la redacció del projecte.

La Diputació ha acceptat també el compromís de finançar la contractació de l'equip d'arquitectura que s'encarregarà de la redacció del projecte, i que tindrà un cost màxim de 18.000 euros. Una ajuda que s'afegeix a la subvenció de més de 500.000 euros que va anunciar la mateixa Diputació el març passat.

Criteris mediambientals

L'obra consistirà en una rehabilitació integral de les antigues instal·lacions de la piscina per tal d'adequar-les a les noves necessitats i fer-les més funcionals. El projecte donarà resposta també a la voluntat de l'Ajuntament d'incorporar criteris mediambientals i de sostenibilitat a la nova instal·lació, amb la implantació de sistemes de depuració per electròlisi salina, en comptes dels tradicionals de clor, i la instal·lació d'equips energètics que apostin per les fonts d'energia renovables.

Argentona_carrer gran 33