La Troba Kung Fu serà el plat fort de la Garrinada

Els organitzadors de la festa jove es mostren d'acord amb el canvi d'ubicació

  • Redacció
  • Dijous, 23 Maig 2013 14:11

La Troba Kung-Fú

La Garrinada es retrobarà enguany amb uns vells coneguts, La Troba Kung Fu tornaran a Argentona per presentar el seu no disc 'El sac d'alegria'. La formació liderada per Joan Garriga i amb l'argentoní Pep Terricabres a la bateria s'enfilarà a l'escenari del Francesc Burniol la nit del 5 d'agost. 

"La Garrinada mobilitza seixanta joves del poble, fa que s'estableixin relacions intergeneracionals, amistats que s'han creat allà, treballant. Aquestes petites coses són les que fan poble, perquè hi ha relació, participació i mobilització i això és molt bo". Qui fa aquestes afirmacions és Oriol Fité, un dels joves que ja fa catorze anys que és al darrera de l'organització de La Garrinada. Aquesta festa jove, emblema d'Argentona i de tota la comarca, torna a canviar d'ubicació després de negociar-ho amb l'Ajuntament.

Eix comunicatiu

Els joves es mostren esperançats amb les possibilitats que obre el nou emplaçament tenint en compte que establirà un eix comunicatiu que unirà la Plaça Nova, la fira d'atraccions i La Garrinada. A més, les dimensions del pati del Francesc Burniol poden evitar problemes d'aforament que s'havien produït en algunes ocasions.

Sempre oberts a escoltar

Pel que fa a les altres crítiques que ha arrossegat, any rere any, l'organtizació de la Festa, recorden que sempre han estat oberts a escoltar i intentar resoldre les queixes veïnals. En aquest sentit, l'organització ja fa anys que va adequar els decibels dels concerts a la legislació i també va instal·lar més letrines dins el recinte. No obstant, recorden que ells no poden fer-se responsables dels incidents que es produeixen fora del recinte, tal i com passa en qualsevol altre esdeveniment.

La Troba Kung-Fú: 'Petit rumbero'