L’Ajuntament pagarà el lloguer del nou local de Càritas

L’entitat necessita instal·lar-se en un espai més gran per donar resposta a la demanda

Davant la crisi econòmica, han augmentat exponencialment les necessitats dels argentonins en els darrers anys. Ho saben bé a Càritas Parroquial que ja fa temps que treballen per donar resposta a totes les demandes d’ajuda que els arriben. Afortunadament, l’entitat també rep moltes donacions, sobretot d’aliments, que han deixat petit el local que ocupaven fins ara. No obstant, la impossibilitat d’assumir el lloguer d’un espai més gran havia posat contra les cordes als responsables de Càritas Parroquial.

Ja fa uns dies Càritas va fer una crida per trobar un espai amb un lloguer baix però, finalment, la solució ha arribat a través d’un conveni amb l’Ajuntament d’Argentona, que s’ha de signar en els propers dies, en el qual el consistori es farà càrrec de les despeses de lloguer.

Precisament el regidor no-adscrit, Jaume Uribe, tenia previst presentar una moció en el ple ordinari d’abril demanant que l’Ajuntament ajudés Caritas Parroquial. Uribe ha decidit mantenir la moció, presentar-la en el ple i retirar-la.