Un detingut per un robatori a la urbanització de Madà

Els lladres van lligar i emmordassar el matrimoni propietari

La Policia Local d’Argentona i els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada un dels tres presumptes autors d’un robatori amb força a la urbanització de Madà. El sospitós va ser detingut durant un dispositiu preventiu de seguretat ciutadana de la Policia Local a la rotonda d’accés sud del municipi, a la carretera de Vilassar.

Els efectius de la policia van detenir un vehicle sospitós i en el maleter van trobar un passamuntanyes, cisalles, ganivets i cinta adhesiva, a més d’una càmera fotogràfica i una de vídeo. En aquells moments en que s’estava procedint a realitzar la identificació del sospitós, la policia local i els mossos d’esquadra van tenir coneixement d’un robatori a un habitatge de Madà perpetrat per tres persones encaputxades.

Durant l’assalt els lladres van colpejar, lligar i emmordassar la parella propietària de l’habitatge i van endur-se diners, joies, un cotxe i alguns objectes que coincidien amb els que es van trobar al vehicle escorcollat per la policia. Immediatament es va establir una recerca de la resta dels autors.