Reunió informativa per les obres a Sant Miquel del Cros

S’espera que contribueixin a la millora urbanística i social del barri

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament i l’Oficina del Pla de Barri han convocat per al proper dimarts 12 de febrer a les 19 hores una reunió informativa que es durà a terme a l’escola de Sant Miquel del Cros i a la que convoquen a tots els veïns del barri. L’objectiu d’aquesta trobada és informar sobre les obres d’impermeabilització i millora d’alguns carrers del veïnat que es preveu començaran després de l’estiu.

La reunió servirà també per presentar l’equip tècnic d’ASZ Arquitectes que s’encarregaran de la direcció de l’obra i que afrontaran també la remodelació de la plaça de Sant Miquel del Cros i carrer Joan de Vilanova, ja en una segona fase del procés de reurbanització del barri. Aquesta reunió servirà per donar a conèixer tots els detalls sobre les obres i el calendari previst, i la remodelació de l’espai públic del barri.

La regidora de Benestar Social i Pla de Barri, Susana López(PSC), s’ha mostrat esperançada en que les obres contribueixin no només a la millora urbanística sinó, també, a social.