Els Diables d’Argentona celebren els seus 20 anys

La colla organitza una festa oberta a la vila, a la Font Picant, aquest dissabte

Demà dissabte 30 de juny els Diables d’Argentona organitzen, a la Font Picant, una festa amb motiu del 20è aniversari de l’associació i que esdevindrà un dels actes principals que l’entitat organitza en aquest any de celebració.

Des de la colla s’anima a tots els membres, antics membres, entitats i, en definitiva, a tot el teixit social de la vila a participar d’aquesta jornada festiva. En aquest sentit, el cap de colla, Carles Ligos, ha destacat que les activitats s’han fet pensant en el poble i que, per aquest motiu s’anima tothom a participar de la celebració.

El programa d’activitats s’iniciarà amb una cercavila amb els Tabalers de la Colla que començarà a les 6 de la tarda des de la Plaça Nova fins a la Font Picant. A partir de les 7 s’impulsaran diverses activitats lúdiques per a petits i grans. Al vespre, torn per al sopar popular d’aniversari, a càrrec del Graeller Rialler.

La Festa culminarà amb un concert en el que hi participaran els grups Batakas Bravas, Aborigen soul, Dabucabuc i El Zurdo Manda.