Una sardana gegant encercla Arenys de Munt pel Dia Universal de la Sardana

500 dansaires ballen al ritme d'una peça de Ricard Viladesau

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 17 Juny 2013 13:13

Sardana gegant

Uns 500 sardanistes han encerclat aquest passat diumenge, amb una rotllana gegant, el centre d'Arenys de Munt per commemorar el Dia Universal de la Sardana. Els actes centrals han tingut lloc a la vila maresmenca, que enguany és la Capital de la Sardana de Catalunya. És per això que durant tot el cap de setmana ha sonat a tots els aplecs la sardana 'Arenys de Munt', composada fa més de mig segle per Ricard Viladesau.

A la plaça de l'església, la interpretació de la sardana 'Arenys de Munt' es va viure de manera especial. Mig miler de persones es van donar les mans i van encerclar el centre del poble amb una sardana gegant per commemorar aquesta diada.

Sardana gegant 2

Aquesta composició és la segona de gran format que es fa al municipi, en el marc dels actes de celebració de la capitalitat de la sardana. El mes de març ja es va fer una sardana aèria, en la que un grup de dansaires es va elevar sobre la plaça de l'església per ballar a l'aire. Dels actes encara pendents, destaca la primera festa Aplectrònic, que tindrà lloc al setembre i en la que es combinarà cobla i música electrònica.