S’obren les inscripcions als tallers ‘Posa’t al dia’

Els cursets els organitza TecnoCampusMataró per ajudar a l’accés i el domini de les noves tecnologies

Aquesta setmana s’han iniciat les inscripcions als tallers sobre noves tecnologies, “Posa’t al dia”. Es tracta dels tallers gratuïts que TecnoCampusMataró organitza per a facilitar l’accés a les noves tecnologies a tots els ciutadans, especialment aquells amb més dificultat per fer-ho i amb risc d’exclusió social per aquest motiu.  

Aquest és el tercer any que els tallers se celebren, sempre amb un gran èxit de públic. Així, el darrer trimestre pel qual ara s’han obert les inscripcions, iniciarà les seves classes el dia 2 d’octubre fins el 16 de desembre. Els cursos tindran lloc al Casal de joves de la Plaça Espanya, el Sidral.  

En total, els nous cursets “Posa’t al dia” ofereixen 210 hores lectives destinades a 560 ciutadans. La gestió del correu electrònic, aprendre a utilitzar les maneres de comunicar-se per Internet, sol·lucionar els tràmits amb les administracions, la creació de pàgines web i el retoc fotogràfic per ordinador són alguns dels temes que centren l’oferta dels tallers. 

Els interessats en matricular-se poden fer-ho al mateix Casal de Joves, a la web del TecnoCampus, a través del 010, a les Oficines d’Atenció Ciutadana i als diversos centres cívics de la ciutat.