Eduard Novellas inaugura amb èxit el seu ‘Portrait’ a Ca l’Arenas

 La mostra de retrats del jove mataroní va gaudir d’un gran nombre de públic en la seva inauguració.

Serigrafies, fotolits o fotografies retocades són algunes de les tècniques que es poden observar a “Portrait”, la mostra d’Eduard Novellas que es va inaugurar el passat divendres a la Sala 2 del Centre d’Art Ca l’Arenas. Van ser nombrosos els mataronins que es van voler acostar a la cita i ser els primers en veure els autorretrats, en blancs i negres, del jove artista mataroní. 

  “Portrait” consisteix en un conjunt d’obres que gira al voltant dels retrats de gent anònima i que s’inclou dins del cicle “Senyors i senyores. El retrat” que s’encarregarà d’omplir la Sala 2 del centre amb diversos treballs sobre el retrat durant tota la temporada 2006-2007 comptant amb la col·laboració de fins a nou artistes diferents.

  Una inauguració amb una bona banda sonora

Però “Portrait” es va inaugurar el divendres passat amb la presència de l’artista i de molts mataronins. A més, l’acte va comptar amb l’actuació d’un grup de jazz, el quartet format per Pedro Comago al piano, Fumi Gómez al saxo, Marc Prat al contrabaix i Josep Bruguera a la bateria.  

 Eduard Novellas va néixer l’any 1977 a Mataró i va estudiar a diverses escoles i tallers d’art com la Massana de Barcelona. L’any 1996, ara fa deu anys, va fer la seva primera exposició individual al Foment i fins ara ha passat per diverses mostres i premis com el premi al millor pintor jove a la Mostra d’Art de l’Associació Sant Lluc per l’art del 2004.