Èxit del primer Campionat de Catalunya d’orientació en parcs disputat al Nou Parc Central de Mataró

El passat diumenge, tot i les inclemències del temps que dificultaren l’arribada de molts participants, es va celebrar al Nou Parc Central de Mataró, el Primer Campionat de Catalunya de Curses d’Orientació en parcs. Aquesta prova ha estat qualificada de molt exitosa tant per part dels organitzadors com pels participants.

Les proves en qüestió, van reunir en total més de cent participants, separats en diverses categories. Cal destacar la participació de l’actual campió del Mon Júnior de la modalitat esprint, Roger Casal, que es va imposar en la seva categoria per tan sols quatre segons. La cursa de categoria Élite va consistir en dos traçats pel Nou Parc Central, amb una distància acumulada de 5.000 metres, en la que els corredors havien de visitar vint-i-nou fites.

Els resultats més destacats que ens han estat facilitats de la representació mataronina són els següents: Santi Pérez -1er. classificat a la categoria H21; Albert Garcia - 1r a la categoria H20; Moisés Ortiz - 1r a la categoria HO; Paqui Guerrero - 1a a la categoria D35; Rafa Jimenez - 2n a la categoria H35.

L’organització, tot un èxit
La prova d'orientació, segons ens informa la mateixa organització, va ser molt elogiada pels participants, que en destacaren el seu divertit traçat. També el mateix president de la Federació Catalana de Sr. Ferran Santoyo, va valorar molt positivament l’experiència i va valorar la possibilitat de celebrar-hi en el futur altres esdeveniments de similars característiques.