Èxits dels germans Pellejero, del CN Mataró, en aquatló i triatló

Santi, subcampió d’Espanya d’aquatló, i Mónica subcampiona de Catalunya de triatló

Santi Pellejero subcampió de d’Espanya d’aquatló
Santi Pellejero es va proclamar subcampió d’Espanya d’aquatló en el campionat disputat a San Pedro de Alcàntara a Màlaga.El campionat es va disputar sobre distàncies de 2’5 km a peu, 1 km de natació i 2’5 km més a peu i el triatleta del CN Mataró va tenir un duel aferrissat amb Raúl Córdoba durant tota la cursa, però sent superat pel seu rival al final per deu segons: 27’12” per 27’22”. També van competir David Royo que va ser 13è amb 28’25”, Bernat Moragas que fou 24è amb 29’03” i el júnior Ignasi de la Rosa que va quedar 30è i 4t júnior amb 29’17”.En categoria femenina Mònica Pellejero va acabar vuitena i tercera sub-23 amb 33’04” i Neus Caylà va quedar 20a.

Mónica Pellejero subcampiona de Catalunya de triatló
El passat dia 3 de setembre es va disputar el Campionat de Catalunya de Triatló coincidint amb la vintena edició de la Triatló de Banyoles la més clàssica del circuit català. Es va disputar sobre la distància olímpica de 1.500 m de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu. El més destacat per part dels participants del CN Mataró va ser el subcampionat en categoria femenina obtingut per Mònica Pellejero que després de dominar quasi tota la cursa es va veure superada en le tram final per Maria Sarrado (Reus Ploms) que va fer un temps de 2 h 27 min 20 s, per 2 h. 28 min 51 s de la triatleta del CN Mataró.

En categoria masculina Bernat Moragas també va estar situat en els primers llocs durant tota la cursa per acabar 5è al final amb 2h 05 min 35 s. El júnior Ignasi de la Rosa va quedar 9è amb 2h 08 min 22 s i Lluís Solé va quedar 17è. El guanyador va ser Marcel Zamora (CN Barcelona) amb 2h 2 min 40 s.

El passat dissabte dia 10 de setembre es va disputar la Triatló de Sant Feliu de Guíxols en la modalitat curta i en ella Santi Pellejero va quedar tercer en categoria masculina amb un temps de 55’22”. L’equip masculí del CN Mataró va quedar primer per equips. En categoria femenina Mònica Pellejero va quedar segona amb un temps de 1h 06’06”.