Altres resultats del Club Natació Mataró (Waterpolo i Tennis Taula)

LLIGA NACIONAL FEMENINA DE WATERPOLO
>UA AUTÒNOMA - CN MATARÓ: 6-7
En la tercera jornada de la Lliga Nacional de waterpolo femení, l’equip del CN Mataró va aconseguir la victòria a la piscina de la Autònoma. Tot i anar perdent 4-2 al finalitzar el segon quart, les mataronines van saber reaccionar i amb un parcial de 2-5 a la segona meitat del partit van donar la volta al marcador.
Van jugar pel CN Mataró: M. Rodríguez, I. Galàn, R. Padilla, B. Pérez, E. Casals, E. Casas, I. Garcia, E. Padilla, O. Gómez, M. Abril, E. Reyes, M. Bagàn, G. Torner.
Parcials: 2-2; 2-0; 0-2 i 2-3.

LLIGA NACIONAL DE WATERPOLO MASTERS
>CN MATARÓ - CN MEDITERRANI: 21-7
En la tercera jornada de la Lliga Nacional de waterpolo masters, l’equip mataroní va demostrar que està decidit a repetir el títol de la temporada passada, sense donar cap opció al equip barceloní.

1ª CATEGORIA DEL CAMPIONAT TERRITORIAL DE TENNIS TAULA
>CN MATARÓ - TT TORELLÓ: 2-4
El conjunt mataroní no va poder superar al Torelló en la 5ª jornada de la 1ª Territorial. S. Aroca i D. Azcón van perdre els dos primers partits individuals (0-3 i 1-3), J. Azcón va guanyar el tercer (3-1), la parella S. Aroca - J. Azcón va perdre el partit de dobles (2-3), S. Aroca va guanyar el quart partit individual (3-0) i J. Azcón va perdre el darrer partit (2-3).

CATEGORIA PREFERENT DEL CAMPIONAT TERRITORIAL DE TENNIS TAULA
>TT PORT - CN MATARÓ: 0-4
En la 5ª jornada de la Preferent, en canvi, el CN Mataró va aconseguir una còmoda victoria a la pista del Port. El primer partit el va guanyar J. Comas (1-3), el segon M. Cabrera (2-3), el tercer J. Gual (2-3) i el partit de dobles el va guanyar la parella J. Comas - M. Cabrera(1-3).

Per altra banda, les següents jugadores del CN Mataró s’han classificat pel Torneig Estatal: Gàlia Dvorak, Jessica Hernández, Vanessa Núñez i Anna Grau.