Arenys de Mar celebra aquest maig el mes dels indians

Amb activitats i lleure per a difondre el patrimoni

  • Mireia Camacho // Foto: cedida
  • Divendres, 05 Maig 2017 00:00

Maresme 2017, indians arenys de mar

Arenys de Mar va ser terra d'indians i ho celebrarà dedicant el mes de maig a activitats per difondre el patrimoni dels qui van anar a Amèrica a fer fortuna. L'acte que inaugurarà el mes festiu és la Fira dels Indians, la qual estarà tot el dia 6 a la plaça de l'església. El mateix dia a les 19.30 h, també s'hi sumaran diverses actuacions musicals que acompanyaran les paradetes la resta del dia.

La llarga història dels "americanos" a Arenys guarda altres cares a més de l'objectiu de fer fortuna i Ramon Verdaguer es farà càrrec d'explicar l'esclavatge i altres històries en una conferència el dia 13. Una hora després, també a la Sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay hi haurà el Concert Pell de Barnús, amb Indira Ferrer, Ricard Alfonso i Carles Puig.

Festa cubana

El 19 de maig la festa cubana arriba al mercat municipal amb una jornada gastronòmica amb preus populars. El vespre del dia 20 serà el de la  barreja de la cultura i la música en la Nit dels Museus, on el Museu Marès i el Museu Mollfulleda obren les portes a partir de les 21h, amb  havaneres en directe.