Arenys de Mar torna a instal·lar una pista de gel coberta

L'espai repeteix i estarà obert fins al 8 de gener

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 16 Desembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, pista de gelL'Ajuntament d'Arenys de Mar ha tornat a instal·lar aquest Nadal una pista de gel artificial a la part nova coberta de la Riera.
Vistos els bons resultats de l'any passat com a oferta d'oci durant les festes nadalenques i amb el propòsit de dinamitzar el comerç de la vila en una època de fortes vendes, enguany l'equip de govern ha tornat a apostar per aquesta iniciativa.

Fins al 8 de gener

La pista de patinatge sobre gel artificial es va inaugurar el 2 de desembre coincidint amb l'encesa dels llums de Nadal a Arenys de Mar i romandrà oberta fins al 8 de gener.
Per tal que tots els nens i nenes del municipi puguin accedir-hi, està previst que les escoles de la vila puguin fer un ús exclusiu de la pista de gel tots els matins de  dilluns a divendres de la segona quinzena de desembre.

Pel que fa a les tarifes, seran de 3 euros l'entrada general i 2 euros per als infants. Per a aquells que vulguis patinar més d'un dia, també es disposarà d'un abonament de 10 tiquets que serà més econòmic i que es podrà adquirir a la taquilla de la pista de gel.