El solar públic de la Raureta d'Arenys serà un espai per a gossos

La zona no s'habilitarà fins al 2017

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 12 Desembre 2016 11:00

Maresme 2014/2015, espai la rauretaEl govern municipal d'Arenys de Mar ha decidit que la zona de la Raureta es convertirà en una zona perquè els gossos puguin anar lliures. Així es cobreix la demanda de zones perquè els animals puguin estar deslligats i puguin córrer sense causar molèsties que feia temps que els veïns reclamaven.

La regidora de Serveis, Laia Martín, va afirmar que l’espai on abans hi havia l’escola bressol ara per ara és una zona tancada amb estructures i fonaments. Martín va destacar que a aquest espai és difícil donar-li un ús definitiu i que per això s’ha optat per fer-hi un espai per a gossos.

Segons Martín la zona està prou apartada del poble i per tant no hauria de generar molèsties i servirà per acabar amb les mancances actuals. Martín va destacar també que no serà fins a l'any vinent, el 2017, quan aquesta zona s’adeqüi per als animals. D’altra banda, segons Martín, Arenys no disposa de gaires espais per a gossos, però la idea és ampliar-los.

La regidora també va avançar que encara no s'ha reunit amb l'alcaldessa de Caldes d’Estrac per parlar sobre la possibilitat de destinar part de la platja de la Musclera per a gossos.