Tret de sortida a les XXI jornades del "Calamarenys"

Vint-i-cinc establiments participen en el certamen

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 13 Octubre 2016 12:20

Maresme 2014/2015, Calamarenys

Arenys de Mar va inaugurar divendres passat les Jornades del Calamarenys, el certamen de degustació i promoció del calamar d'Arenys.

Un any més aquesta experiència gastronòmica ha tingut una gran rebuda per part dels arenyencs i els pobles veïns, que tindran l’oportunitat de provar diversos plats entre els 25 establiments de la vila que participen en la jornada. L’objectiu d’aquesta tradició és donar a conèixer els costums culturals i gastronòmics del poble, com la pesca del calamar.

El regidor de Promoció Econò­mica, Josep Manel Nogueras, va explicar que s'incorpora una novetat pel cap de setmana del 29 i 30 d’octubre. Es tracta d’un pack turístic que inclou una nit d’hotel i un dinar o sopar amb el plat especial del Calamarenys a un dels establiments que participen en les jornades. “Amb l’excusa de venir a dinar es coneix el poble i els seus costums”, va ressaltar Nogueras.

L’Associació de Restauradors va destacar que el més important de l’activitat és oferir qualitat més que quantitat, i assegura que el calamar de la vila és el millor del món pel seu dolç sabor.