En marxa un grup de suport emocional per a cuidadors no professionals

Les sessions es faran cada dimecres al Calisay

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 29 Setembre 2016 12:17

Maresme 2014/2015, calisay-arenys

Arenys de Mar posa en marxa un grup de suport emocional per a persones cuidadores no professionals. Aquest grup, amb 10 persones, pretén ser un espai de relació, suport psicològic i d’intercanvi d’experiències.

La tècnica de Serveis Socials, Montse Altès, ha explicat que aquest grup de suport emocional s’ha tirat endavant amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d’assessorar, orientar i ajudar psicològicament aquests cuidadors  que tenen a càrrec seu persones en situació de dependència les 24 hores del dia. Altès afegeix que aquest grup té com a objectiu principal servir com a suport emocional d’aquests cuidadors.

Es reunirà tots els dimecres al Calisay i tindrà una durada de 10 sessions d’una hora i mitja cadascuna. Les sessions ja van arrencar la setmana passada amb 10  assistents. Montse Altès diu que s’ha posat en marxa perquè s’havia detectat des de Serveis Socials la necessitat de tirar endavant aquest grup emocional perquè aquests cuidadors pateixen un “grau important d’insatisfacció” perquè es tracta d'una feina feixuga.