A punt la nova temporada del Teatre Principal

Es podran veure un total de 12 produccions

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 22 Setembre 2016 12:44

Maresme 2014/2015, teatre principal arenys de mar

La nova temporada donarà el tret de sortida a finals de mes amb una obra de teatre familiar que porta per nom “El Balneari” de la companyia Els Pirates Teatre.  Com cada any, els espectacles infantils, les òperes, la música i la dansa no faltaran en la programació que s’ha preparat fins al mes de desembre.

Un dels responsables del Teatre Principal, Sergi Fortuny, ha afegit que enguany inclouen uns tallers amb l’objectiu de fidelitzar el públic. Per aquest motiu, hi haurà 4 tallers al llarg de l’any, impartits per professionals i relacionats amb alguns dels espectacles que s’ofereixin. Així, es podrà participar d’un taller de creació de personatges, de clown, d’escriptura  i d’expressió corporal.

Entre les propostes que s'han preparat, hi haurà dos plats forts amb l’obra “Neus Català, un cel de plom” representada per Mercè Arànega i el concert de Tomeu Penya qui ha tret un nou disc aquest darrer any.  Com sempre, hi haurà espectacles amb representació arenyenca amb “Vagas i Maleantas” de la companyia La Rue del so Produccions amb l’actriu Mercè Boher i l’espectacle ‘Nàufrags’ de Lluis Danés.