L’Agència de Residus no retirarà els pneumàtics abocats a Arenys de Mar

L'ens intentarà que l'Ajuntament rebi una ajuda econòmica per fer front a la despesa que suposa treure'ls de la finca en la que es troben

  • Redacció - Ràdio Arenys
  • Dimecres, 07 Setembre 2016 09:37

Maresme 2014/2015,  pneumàtics Arenys

L'Agència de Residus de Catalunya no es farà càrrec de la retirada dels pneumàtics a Arenys de Mar. Així ho ha anunciat el director, Josep Maria Tost, a l’alcaldessa, Annabel Moreno, i la regidora de Medi Ambient, Laia Martín.

Laia Martín ha explicat que li han exposat la situació i que des de l’Agència de Residus entenen que hi ha un problema important a nivell mediambiental. Tot i això, han remarcat que la solució només està en mans de l’Ajuntament, tot i que s’han compromès a parlar amb gestors i empreses que s’encarreguen de fer aquest tipus de tasques per intentar que no surti tan car. Josep Maria Tost també diu que parlarà amb el conseller de Medi Ambient per veure si es pot facilitar algun tipus d’ajuda econòmica.

Mentrestant, des de l’Ajuntament es continuarà requerint a la família propietària del terreny que el netegi. Martín recorda que assumir aquesta tasca suposaria al consistori entre 35.000 i 80.000 euros. Laia Martín recorda que és un cas que s'origina fa més de 10 anys i es mostra preocupada pel fet que no s'hagi pogut solucionar en tot aquest temps.