Arenys de Mar fa Festa Major per Sant Zenon

Els 25 anys del Cor l'Aixa i la música de les Barraques amb Auxili, la Salseta o Miquel Del Roig comparteixen programa amb actes clàssics com les Completes o els focs.

  • Redacció// Fotos: cedides
  • Divendres, 08 Juliol 2016 00:00

Cultura 2014/2015, festa major de sant zenon arenys de mar
Arenys de Mar ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major 2016. Enguany, el 9 de juliol -diada de Sant Zenon, patró de la vila-, és demà dissabte, de manera que els actes es repartiran entre els dies 8 i l'11 de juliol. La Festa Major arrencarà avui divendres amb el pregó que enguany anirà a càrrec del Cor l'Aixa, amb motiu del seu 25è aniversari. És una de les entitats culturals més arrelades i històriques del municipi i també tenen gran protagonisme en el programa de mà de la pròpia Festa Major.

En quatre dies, des de divendres 8 a dilluns 11, es concentren la major
part d'actes de la Festa Major arenyenca

A partir de llavors els arenyencs, i tots els maresmencs que s'hi vulguin sumar, tindran tot un cap de setmana replet d'activitats per a tots els gustos i totes les edats, entre les quals no hi faltaran la cercavila de gegants, la cantada de les Completes, els balls i concerts de Festa Major, els focs artificials o la Gimcana familiar i les Barraques. Aquest espai tornarà a concentrar bona part de l'animació nocturna pensada pels més joves i un altre any presenta una programació referent amb Auxili de cap de cartell aquesta nit i la Salseta del Poble Sec dissabte.

Cultura 2014/2015, auxili grup

Per diumenge a la nit hi haurà un clàssic com Miquel Del Roig que compartirà protagonisme amb l'A4 Reggae Orchestra, un grup que està sent protagonista de bona part de les festes majors de la comarca.

El programa
Totes les activitats de Sant Zenon estan recollides en el programa de Festa Major que s'ha fet arribar a tots els domicilis d'Arenys de Mar i que també inclou la resta d'activitats previstes per al mes de juliol.
També es pot consultar tota la programació de Festa Major des del vostre dispositiu mòbil gràcies a l'APP Fires i Festes, disponible a les plataformes d'Android i Apple.

La de Sant Zenon és la Festa Major d'Arenys i comparteix protagonisme a l'estiu amb la de Sant Roc, al mes d'agost.