Frigorífics Ros podria instal·lar-se al polígon de Valldegata

L'empresa estudia l'opció d'establir-se a Arenys i espera poder-se reunir amb els pescadors del Port

  • Redacció - Ràdio Arenys
  • Dimecres, 25 Maig 2016 10:47

Frigorífics Ros

Representants de l’empresa Frigorífics Ros van parlar la setmana passada amb l’alcaldessa d'Arenys de Mar Annabel Moreno, qui els va exposar la proposta d’instal·lar-se fora de l’àrea portuària, ja sigui a la zona de Ponent, on haurien de construir una nau, o a Draper, on podrien llogar-la.

Annabel Moreno ha explicat que en la reunió amb Frigorífics Ros se’ls va exposar sobre un mapa les diferents opcions per instal·lar-se al polígon industrial. Entre altres coses, un dels aspectes positius és que tenen una molt bona comunicació. Moreno ha afirmat que han volgut parlar amb Frigorífics Ros perquè, de fet, els pescadors d’Arenys de Mar no s’oposaven a què l’empresa s’ubiqués en un altre espai fora del port.

Tot i això, l’Alcaldessa Moreno ha assenyalat que l’empresa manté que el seu projecte no ha estat ben entès per part dels pescadors arenyencs. En aquest sentit, Annabel Moreno ha explicat que els representants de  Frigorífics Ros creuen que han tingut un tracte molt “injust”.

Confraria de Pescadors

De la mateixa manera, Moreno diu que es va comprometre a demanar de nou a la Confraria de Pescadors que es convoqui una reunió en la qual representants de l’empresa Ros hi puguin assistir per explicar el projecte que volien desenvolupar al port d'Arenys de Mar i treure l'entrellat de rembombori de fa unes setmanes.