Fors avisa que farà una oposició "dura" i "responsable"

L'encara alcalde qualifica el nou govern que l'ha fet fora de l'alcaldia de "suma de mediocres"

  • Redacció - Ràdio Arenys
  • Dimecres, 06 abril 2016 10:21

Estanis Fors Arenys

Estanis Fors diu que els partits que han presentat la moció de censura s’han mogut només per fer-li mal, però malgrat tot faran una oposició “dura” i “responsable”. Fors ha qualificat el nou govern com a la “suma dels mediocres” i ha volgut agrair el suport i l’estima que li estan demostrant els arenyencs aquests dies. De fet, ha volgut convidar tothom a assistir demà a la sala de plens. En aquest sentit, diu que enviarà una carta als vilatans en la qual vol explicar tot el que ha passat.

L’encara Alcalde ha afirmat que el nou govern que entri no trobarà res mal fet, ja que no hi ha cap indici de mala gestió. De fet, Fors creu que, així com en el mandat passat van anar en contra d’ell, en aquests darrers mesos han intentat anar en contra de Xavier Masgrau intentant desacreditar-lo. Fors destaca que l’actual govern ho ha fet “massa bé” i que els “tenen por”, així com “enveja de l’estima de la gent”. Entre els temes prioritaris en els quals s’hi posaran com a oposició hi ha l’hotel a la Plaça Lloveras. Altres projecte prioritaris per l’equip de govern sortint són el futur de la biblioteca, la pista esportiva, els pisos socials o arreglar carrers, entre altres coses. De fet, per aquests projectes ja hi ha diners que vindran en forma de subvenció de la Diputació de Barcelona.

Nou govern

Respecte als rumors de la possible entrada de Belén Quintero al nou govern, Fors ha afirmat que sí això es produeix serà una “traïció més”. Fors diu que sempre ha tingut una bona relació amb Quintero i que creu que ella voldria que seguís com Alcalde. També ha afegit que seria “greu” que la CUP doni suport a una moció de censura que facilita la creació d’un govern on després entraria el PP.

Sobre el paper que ha fet el PSC, Fors diu que “facin el que vulguin”, però que té molt clar fins on tenien avançades les converses. En aquest sentit, Fors critica que si realment no volien pactar amb ells ho haurien d’haver dit des del primer moment. També ha assenyalat que si haguessin tret 4 regidors ja haurien pactat amb Junts per Arenys des del primer dia.

Respecte al cartipàs del nou govern, Fors també ha criticat la creació de determinades regidories que tindrà, com les de Ports i Agricultura, unes carteres que ha dit que són “per riure”. També ha afirmat que Junts per Arenys es tornarà a presentar a les properes municipals i que els seus vots aniran per CDC als Consell Comarcal del Maresme i a la Diputació.