El port d'Arenys de Mar recuperarà el Pòsit

La zona comptarà amb quatre restaurants i edificis per a activitats nàutiques

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 24 Març 2016 00:00

Maresme 2014/2015, Pòsit port arenys

Setanta anys després de la seva creació, l'històric edifici del Pòsit tornarà a obrir les seves portes a Arenys aquest estiu. També ho farà el berenador Martínez i, els dos establiments permetran recuperar aquesta emblemàtica zona del Port d'Arenys, on s'instal·laran dos restaurants més.

El restaurant Pòsit tornarà a obrir per seguir oferint una cuina basada en el peix fresc, segons va publicar La Vanguardia la setmana passada. Però l'espai incorporarà nous estils de cuina, com l'italià pels seus propietaris, del restaurant Gio. L'edifici, però, haurà de ser reformat per adequar-se a la normativa que reclama la Generalitat.

També obrirà un històric del port d'Arenys com és el berenador Martínez, que passarà a dir-se Can Dani dels Mariners per convertir-se en un nou espai de 300 metres quadrats i que comptarà amb una gran terrassa que s'ubicarà just al costat de la platja. L'edifici serà d'obra nova i està previst que també es posi en marxa aquest estiu amb una oferta de peix, fideuàs i arrossos.

La zona, tanmateix, també veurà com obren cinc nous establiments    per dinamitzar un port d'Arenys de Mar que els darrers anys havia perdut l'atractiu que li havien donat aquestes propostes gastronòmiques. D'aquests cinc edificis, dos seran nous restaurants i tres es destinaran a altres activitats vinculades amb la nàutica. | Redacció.